Vi er Bichon Frise`

Oversigt

  97% rent Stevia

20 gr. SteviaMaxSød kostede

i 2012 ca 128 kr. så det er en pæn kilopris. Men der kan være mange knivspidser i 20gr.

  Stevia Rebaudiana

Densukkersødeplante

     Bogen om Stevia

     dyrkning & med

     mange opskrifter

    

  Stevia i blomst

    STEVIA - syndig sød,- men kernesund

 

Stevia er en plante,der oprindeligt stammer fra Paraguay

I århundrede,- længe før den spanske erobring i det 16.århundrede brugte indianerne denne søde urt,til at søde deres mate-te med.

Den søder 300-400 gange mere end sukker,men er helt uden kalorier,har ingen bivirkninger og giver vigtige mineraler og vitaminer til styrkelse af imunsystemet.

Derfor er Stevia også ideel til alle der ikke kan tåle sukker,

bl.a. personer der har diabetes eller en ustyrlig candida.

De lande der har haft godkendt Stevia i årtier har kun de bedste erfaringer.Stevia er et naturligt kaloriefrit sødemiddel, den søde nydelse uden dårlig samvittighed

og et ægte alternativ til sukker og div. andre sødemidler.

 

Planten Stevia kan dyrkes i en god stor potte ca 20 cm

den kræver rigtig meget vand i underskålen hele tiden

vand,vand,vand. Skal stå lyst, tåler ikke under 10 grader.

Du kan hele tiden tage nye topskud /stiklinger og sætte

i altid våd jord. Nogen sætter dem bare i vand.

Men husk hele tiden at ha` stiklinger, og jo flere stiklinger og blade du plukker af,jo større og flottere en plante får du. Den kan dyrkes i haven/drivhuset om sommeren,men må ind om vinteren,-Den KAN IKKE tåle mindre end 10gr.

 

Du kan tørre bladene og bruge dem som man bruger andre krydderier, og lade dem blive i din mad. ( ½tsk pulveriserede blade = ca.2 dl.hvidt sukker)  -Du kan også lave et afkog / udtræk af bladene,friske eller tørrede,- og efter endt trækketid ca 15 min, lad køle af og derefter komme væden i isterningeposer og så i fryseren,- det er hurtig at tø dem op til brug. Væden kan holde sig i køleskabet ca 1 uge.

 

Du kan også købe Stevia MaxSød,det er det mest rene

af de produkter der er på markedet, 97% Stevia.

Prisen er umiddelbart meget dyr, men da du kun skal bruge en knivspids eller mindre for at lave en kage eller andet, så er prisen ikke så dyr endda.

 

Der findes efterhånden et bredt udvalg af såkaldte Stevia produkter på markedet, men det er egentlig utroligt at de kan få lov at bruge navnet Stevia på produkterne. 

Ren Stevia søder så ekstrem meget, men det er den ingrediens,der findes mindst af i de blandede produkter.

1 tsk SteviaSweet sødepulver fra Hermesetas , indeholder ca 0,01 gram ren stevia ud af de 4,0 gram som 1 tsk sukker vejer.

 

SteviaSweet fra Hermesetas har en masse fyldstoffer i,

 (godt nok naturprodukter) - for at gøre det både billigt og doseringsvenligt,-men fyldstofferne påvirker blodsukkeret lige så meget som når du indtager ren glucose-hvad er så ideen i at lave et sødemiddel??

Altså se dig for,når du køber Stevia produkter,- Du ender hurtigt med et dyrt produkt,der næsten ikke har set skyggen af Stevia og som ikke er meget bedre end de alm.sødemidler der ellers er på markedet. 

Reklame Pladsen:

E